Du finder følgende virksomheder i vores kontorhotel:

Spring Nordic ApS

Through capital, network and business development we help fostering and fuelling innovative, highly specialised startups. Our aim is to bridge the financial gap for early stage startups and guide them towards robust growth and development.

www.springnordic.dk


achillesAchilles System A/S

Udbyder supplier management services herunder egenudviklede indkøbsløsninger og leverandørdatabaser, der anvendes henholdsvis til styring af og som beslutningsstøtte i indkøbs- og udbudsprocesser. Achilles Group’s systemer udvikles og vedligeholdes i samarbejde med multinationale industri- og forsyningsvirksomheder.

www.achilles.com
Bladena ApS

Med udgangspunkt i forskning og med analytiske metoder, der er verificeret gennem test, skaber Bladena grundlaget for forbedringer af vindmøllevinger. Bladena leverer således patentbeskyttede strukturelle byggeblokke til designere, producenter og ejere af vindmøllevinger og vindmøller.

www.bladena.com


Dorel Europe


enviromentsolutions_logo

Environment Solutions

En miljøteknisk virksomhed, som har til hensigt at reducere potentielle skader ved oversvømmelse – verdens største naturkatastrofe.

www.environmentsolutions.dk


Exilator

www.exilator.com


FortisPeople

www.fortispeople.com


Job-LinjenLedernes Hovedorganisation


Madirazza Automative Consulting

www.madirazza.dk


Missionpermission

www.missionpermission.dk


MoJones photography


Mæglerkonsulenterne ApS

www.maeglerkonsulenterne.dk


Noble Mind v/Lene Kronborg


N.V. Engineering

Rådgivende specialist i strukturel mekanik, herunder avancerede finite element analyser og avancerede materialer.


pactumPactum

PACTUM tilbyder advokatbistand med udformning og forhandling af aftaler, som styrker værdiskabelsen, samtidig med at klienternes værdier sikres.

www.pactum.dk


platitPlatit Scandinavia

Avanceret coating til værktøj m.m.

Skandinavisk afdeling af det schweiziske firma PLATIT AG.

www.platit.com


Provice

Provice er rådgiver indenfor imiljø, innovation, grøn forretningsudvikling og funding. Provice arbejder med miljøinnovation og grøn omstilling, ressourceeffektivisering, projektudvikling og funding, evaluering af projekter, miljøanalyse og vurderinger samt kompetenceudvikling og netværk.

www.provice.dk


Puredent | Puremed

 
Puredent og Puremed leverer knowhow og løsninger til tandlæger, læger og dyrlæger indenfor det vævregenerative område (sårbehandling, smertebehandling osv.), baseret på teknologier indenfor celler, vækstfaktorer og stamceller. Puredent og Puremed arbejder desuden indenfor det diagnostiske område med løsninger, der skaber muliggør tværfagligt samarbejde mellem læger og tandlæger i forebyggelsen af parodontitis og systemiske sygdomme.

qis

QIS

QIS DK er en forkortelse af QlikView Information Solutions Danmark.

QlikView er verdens mest avancerede og brugervenlige Business Intelligence værktøj. QIS DK markedsfører, sælger, implementerer og supporterer QlikView.

QIS DK har kunder i 7 lande.

www.qis.dk


tebubioTebu-Bio

Tebu-bio ApS is supplying laboratory services and research reagents to Scandinavian life sciences.

www.tebu-bio.com


UPM


VisilityVisility

www.visility.com


webskribentenWebSkribenten

www.webskribenten.dk


Wistmo

www.wistmo.dk